İZMİR / TORBALI - Hacı Tahsin Irmak İlkokulu

Nis

Kurtuluş Savaşı'nın Baş Komutanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk  Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı  okulumuzda halkın ilgi ve beğenisi ile çoşkuyla kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuzda afet ve acil durumlara hazırlık kapsamında ilçe jandarmanın katılımı ile bina tahliye ve deprem tatbikatı yapıldı.İlçe Jandarmadan gelen yetkililer öğrencileri afet ve acil durumlara karşı bilgilendirip broşür dağıttı.Tatbikat ve etkinlik fotoğraflarına OKUL ETKİNLİKLERİMİZ  bölümünden SİVİL SAVUNMA  GÜNÜ tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cafer TOSUN, Tutum Yatırıp ve Türk  Malları haftası etkinliklerimizde okulumuzu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet edip  hafta etkinliklerimize katıldı.

Ara

Kızılay tüm öğrencilerimize sıcak bir kış geçirmeleri için kışlık bot dağıttı.

Ara

Okulumuzda tasarruf ve tutumlu olmanın ayrıca Türk  mallarının kullanımının önemi ve farkındalığını kavratmak için hafta etkinlikleri başladı.

Kas

Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü" ,  Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında hayatını kaybeden öğretmenler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın  söylenmesinin ardından öğretmenlerimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yılında okulumuzda yapılan programda özlemle  anıldı.

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyet'imizin 100. yaşı halkın katılımı, öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları gösterilerle çoşkuyla kutlandı. Bayram programı ile ilgili resimler Etkinliklerimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kısmına eklenmiştir.

Nis

Meclisimizin açılışının 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı